HÆJ BLOGGÆÆN

23.03.2011 ♥ kl.16:37 ~ UPDATES

Dette blir enda ett update innlegg, så om du ikke liker slike innlegg; STYR VEKK!
UPDATE;
-Jeg har kastet bort ca 150 timer på en uke på gaming. 60 timer Pokemon Black, 25 timer Pokemon Ranger Guardian Signs, og alt for mange timer med Sims 3.
-Jeg har rydde rommet! :o
-Jeg har klippet bob. Selv. Alene. Med litt hjelp fra mamma.
-Jeg har klippet lugg. Selv. Alene. Uten hjelp fra mamma.

(ikke helt fornøyd, men blir aldri det)
-Jeg har bestemt meg for å begynne å tegne igjen, siden min søte far(som egentlig ikke er så søt), har kjøpt fargeblyanter og TOOOO A3 blokker :'3
-Jeg har stilt meg på vekten, og bestemt at det var siste gangen jeg skulle gjøre det.

Brr, det er kaldt ;A;

Om noen har forslag til hva jeg kan tegne så tar jeg gjerne imot dem, sålenge det ikke er en "Tegn meg"-request fra en person jeg ikke kjenner så godt. Får ikke til å tegne folk jeg ikke kjenner, av en eller annen grund.

OGGGG om det er noen i Mosjøen/Vefsn har lyst til å finne på noe med meg iløpet av de neste to-tre ukene så VA SÅ SNILL JÆR DÆÆÆÆÆÆ (lol, stygg dialekt, iknw);A; Jeg er stuck med bestemor og bestefar siden mami & papi reiser til Thailand på lørdag ;___;

C'ya

3 comments from you lovelies.

mariusxkun

23.03.2011 kl.17:06

du kan tegne hatsune miku te meg :3
Lena

23.03.2011 kl.19:01

du kan tegne ole brum til meg [:
LENA

23.03.2011 kl.23:40

SØT TETO

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits