UTØYA

24.07.2011 ♥ kl.16:46 ~ UPDATES

(En av grunnene til at jeg startet denne bloggen var for at det blir enklere å få ut følelsene mine, noe som jeg gjør idag!)


Ronja er den eneste som ingen har hatt kontakt med fra Vefsen AUF. Jeg begynner å miste håpet. Sålangt kjenner jeg bare en som er bekreftet død. En av ca. 30 stykker. 700 ungdomer, og i slutten kan jeg tenke meg til at 100 har død. Da teller jeg ikke med bombingen i Oslo. Jeg aner ikke hvem av vennene mine som er savnet. Kun Ronja og Espen. 
Tror ikke jeg takler mere. 

Ronja var en av de beste vennene jeg har. Jeg vil ikke leve uten henne. Alt kommer til å gå til helvette da. 

At de sier at det bare er 4-5 som er savner er bullshitt! _BULLSHITT! Jeg kjenner 3 som jeg ikke har hatt kontakt med. Alle fra Nordland. Da er det umulig at det bare er 4-5 som er savnet! 

Som jeg skrev på facebook;
Dødsstraff er å drepe en person for hva den har gjort. Om dere vil at Breivik vil dø, hvorfor gi ham en utvei fra hans synder? Han burde leve lengre enn oss andre, med masse hat blikk/kommentarer osv., ingen venner, ingen familie, slik at han får føle den smerten han har påført landet. Når han dør burde han havne i hellvette og fortsatt blitt hatet for den grusomme handlingen han har gjort.

http://www.an.no/nyheter/article5680088.ece 
http://www.helgeland-arbeiderblad.no/nyheter/article5680170.ece 
http://www.helgeland-arbeiderblad.no/nyheter/article5678875.ece 
 

RIP ANDREAS DALBY♥ Du vil bli husket :'(
 

Stikkord:

2 comments from you lovelies.

Milena

24.07.2011 kl.16:54

jeg skjønner hva du mener! Jeg har ei god venninne som fortsatt også er savnet! Ingen har hørt fra henne siden kaoset begynnte! dette er virkelig leit!

Alt vi har igjen er å be og HÅPE!! så vil tiden vise!! sender mange varme tanker til deg og resten av de pårørende!

Håper at alle de andre ungdomma som fortsatt er savnet, kommer seg hjem i like fin tilstand som da de dro hjemmefra med"
MariaKnutli

02.08.2011 kl.00:38

Huff : < Sykt trist å høre.. En av mine venniner døde, var ikke en hyggelig beskjed å få.. : <<

Men det at han Anders skal bli hatet har ikke noe for han å si, han __ ØNSKET __ trosalt å bli hatet for hva han hadde gjort.

Han vill heller bli hatet enn glemt..

Jeg tåler han ikke! : <

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits