Never mind the darkness, we still can find a way.

27.07.2011 ♥ kl.04:18 ~ UPDATES


Nå er det fire-fem dager siden skytingen på Utøya og bombingen i Oslo. Har endelig begynt å få det inn i hodet at det har skjedd, og at dette er virkeligheten. 

Har innsett at jeg neppe kommer til å se vennene mine i live igjen. Savnet i over fire dager, og de er heller ikke på noen av sykehusene. Så lenge de ikke ligger ett sted i vannet rundt Utøya er jeg glad. Kroppene deres fortjener å komme hjem snarest. Om det skulle vise seg at de ikke er døde, så blir jeg selvfølgelig overlykkelig.  


Min kjære Rigmor Aufles, sammen med Andreas Dalby♥

Henrik Rasmussen og Anette Davidsen.♥

Espen Jørgensen og Marthe Mårtensson


Ronja Johansen og Iselin Stenersen♥
Om noen dager kommer jeg antagelig vist til å være helt på gråten igjen. Har så store humørsvinger at det er helt sykt. Har grått tre dager i strekk. Dette er jo noen av de beste folkene jeg har møtt noen gang. Jeg må si det at dere som ikke har blitt kjent med Andreas Dalby, Henrik Rasmussen, Henrik Andre Pedersen, Espen Jørgensen eller Ronja Johansen har virkelig gått glipp av mennesker som er gode. Personlig syns jeg at det er bedre at de er døde enn at de ligger på sykehus, uten noen rundt seg. De vil alle ha en plass i hjertet mitt, og de vil aldri bli glemt. 


For litt siden, etter jeg skrev på face at jeg ønsket at jeg kunne se og snakke med spøkelser, kjente jeg at noen la en hånd over meg. Det var utrolig skummelt og fantastisk. Det er et tegn på at de bryr seg selv om at vi ikke kan se dem. 

 Alle de som var på Utøya var helter, dead or alive. Alle fortjener å bli husket. Alle de som overlevde fortjener å bli tatt hånd om, og få vist at folk bryr seg om dem. De døde fortjener å ha en flott begravelse, og jeg vet at de blir engler.


Jeg vet ikke når jeg kommer til å blogge neste gang, men har på en følelse at  det blir en stund til. 

Stikkord:

2 comments from you lovelies.

mildrid

27.07.2011 kl.10:41

Grusomt. utrolig trist.. er alle disse døde?
Cea RainbowEater

27.07.2011 kl.17:42

Awh. Dette innlegget var faktisk utrolig rørende, og var så... Skrevet rett ut av hjertet. Jeg håper av hele mitt hjerte at de er i live, men samtidig ikke at de ligger et sted alene og glemt, som du skrev. Innerst inne er jeg nesten helt sikker på at de er døde, selv om jeg har et lite håp. Men selv om jeg er så sikker, kommer jeg nok til å bryte sammen når jeg får bekreftelsen på det, om de er døde. De fortjente virkelig ikke å oppleve noe sånt... Ingen av AUF medlemmene - eller de som ble rammet i Oslo - fortjente det. Jeg håper jeg møter dem når jeg og dør <3 Da vil jeg være lykkelig.

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits