When youre gone...

06.08.2011 ♥ kl.04:05 ~ UPDATESEspen "Bob" Jørgensen - Ronja Johansen - Henrik André Pedersen

Andreas Dalby Grønnesby - Henrik RasmussenDet er så uvirkelig at dere er borte. Opptil flere ganger om dagen glemmer jeg at dere er borte og at jeg ikke kommer til å få sett dere igjen, så jeg sitter å tenker på å ringe dere for å høre semmene deres igjen, så kommer jeg på at det ikke kommer til å skje. Jeg kommer nok aldri til å få hørt stemmene deres igjen, og heller ikke sett de vakre smilene deres. 
Når jeg kommer på at dere ikke er her lengre begynner jeg og grine. Noen ganger lite, noen ganger mye. Dere var noen av de beste menneskene jeg har møtt, å nå er dere borte. Det er så uvirkeligt. Jeg gledet meg til at dere skulle komme hjem og fortelle meg hva dere hadde opplevd på utøya, men det må jeg nok lure på til den dagen jeg også dør, om ikke lengre.
Jeg hadde blitt så ufattelig glad i dere, men jeg var alt for dårlig til å si det til dere, og det angrer jeg på. Håper virkelig at dere ikke tror at jeg ikke brydde meg om dere, for det gjorde jeg. 

4 comments from you lovelies.

Susanna Du Ciel

06.08.2011 kl.04:19

Det er så fælt
aurrelia

06.08.2011 kl.04:26

sinnsykt fælt:(rip<3
ullakat

06.08.2011 kl.04:42

:(
Little Miss Anderson

06.08.2011 kl.08:49

D::

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits