Thank youuuu~*heart*

11.08.2011 ♥ kl.23:26 ~ UPDATES

Hallooo blogg! Hvordan har du det? Fint? Så braa~ Hvordan jeg har det? Suupert! To kvelder på rad med goder venner hjelper virkelig å få tankene på andre ting! Mafiaens Hevn hjelper også en del! Lol. Alle de sære tingene som går an å oppnå! OM DU VIL SPILLE DET REGISTRERER DU DEG >HER<Må forresten takke alle som kommenterer og besøker bloggen min. Setter virkelig pris på det.
Antallet folk som leser bloggen har steget mye i det siste. IDKY. 

For noen er dette lite, men for meg er det mange.
Ligger forresten også på 22. plass på topplisten over bloggere i Vefsn. Im quite impressed. Sist jeg lå så høyt på topplisten (som jeg vet om) er lenge siden. Elsker denne sangen. Har ikke likt musikk i denne sjangeren noe serlig før, men denne låta gjør meg glad! 


Enda en gang, takk! Jeg setter virkelig pris på at dere kommenterer, og at dere besøker bloggen min! It warm's my heart :') 

♥

 

 

2 comments from you lovelies.

katrinehoretard

11.08.2011 kl.23:38

aw <3
jhkjnmlk

11.08.2011 kl.23:41

Åh, den sangen var fin ; A ; Faktisk

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits