OSLO, HERE I COME!

20.08.2011 ♥ kl.00:45 ~ UPDATES

HALLO DUU~ 
Skulle bare fortelle deg at det kan hende at jeg ikke blogger imorgen. Må stå opp en gang før 0900 siden jeg skal sminke meg og slikt før jeg opper på flyet i 1100 tiden:) 
Skal forresten til Oslo for å møte min kjære AUF familie og Susann og flere gode folk:) Kommer ikke frem til Gardermoen før klokken 1710, så om jeg er heldig rekker jeg flytoget som går fra Gardermoen klokken 1716. Om jeg ikke rekker det blir jeg suuur :<
Selv om at jeg ikke skal være i Oslo mer enn en dag blir det digg å få møtt mange folk jeg ikke har sett siden Februar eller Mars:) Selvfølgelig er det mange jeg ikke får møtt, men de er sikkert der de og, selv om vi ikke kan se dem:)
 

 

Snakkes~ 

Just one lovely comment.

jhkjnmlk

20.08.2011 kl.00:50

<3

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits