NORMAL????

07.09.2011 ♥ kl.23:10 ~ UPDATES


Ikke sletta håret, minimalt med sminke, ingen linser på, feil rosa nøyanse på håret, herpderp kamera-posisjon. 
Som dere obviously kan se har jeg klæsjet enda mere farge i håret. På det første bildet sier jeg "y u no solve yerself, rubixcube???" til Miku rubixcuben min som er turkis på alle sidene, noe som gjør den ekrstremt vanslig for meg og synet mitt. 

Tror jeg skal ha en sånn "Viste du at..." sak på bloggen min, med tanke på at jeg ikke har noe spessielt å blogge om enda. Vi får se om jeg har noen morsome øyeblikk fra roseaksjonen imorgen som jeg kan dele med dere. GLEDER MEG!

Just one lovely comment.

SaraKlepsvik

07.09.2011 kl.23:15

ROSA <3 rubixkube er noe dritt, føler meg skiikelig iq-brems når jeg ikke får det til..

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits