Non-sense bursdagsfeiring

28.09.2011 ♥ kl.01:47 ~ UPDATESKan noen fortelle meg -hvorfor- spiller de -ikke- dette på utesteder? De spiller jo bare musikk som man kan høre på radioen. Listen to it, srsly! 


For dere som ikke har fått det med dere hadde jeg bursdag igår(27. september), og jeg er stooooorfornøyd med gavene jeg har fått fra den søte familien min♥ Tror jeg fikk 2500,- + M&M's + ny mobil + masse annet tull :'D *gladbarn* 

Dagen idag har vert ganske grei, alt i alt. Var på skolen idag, som vanlig, så var jeg på BUP en snar tur, før jeg dro til skolen og hadde mat fri, så var det matte og jeg fikk tilbake matteprøven jeg hadde på torsdag. Tro det eller ei men -JEG- fikk 4+ på den. Nevnte jeg at det var en MATTEPRØVE? ... jaja, så satt vi å hadde "vanlig" skole til klokken 1400 så fikk jeg dra. Jeg møtte Skjervstad, Gisken og Sofie, men Gisken og Sofie skulle møte noen andre så jeg, Skjervstad og FinnErik gikk videre på vår ferd mot byen. Da vi hadde kommet til Rema Nyrud så jeg den første regnbuen på flere måneder, og jeg er sikker på at det var Ronja's bursdagsgave til meg 
Selv om at den ikke varte så lenge, og den ikke var så sterk er jeg sikker på at det var Ronja. Det var sikkert hennes første gang, og ikke alle får til å lage en regnbue på første forsøk? Haha, tanken som teller uansett. Vi gikk å besøkte Ronja, og så gikk vi videre på vår ferd mot byen(lol, høres ut som om det er langt fra skolen min og til byen men det er det ikke). Da vi kom frem til byen møtte vi lille Julie, og vi hang med henne til jeg ble hentet. Da jeg kom hjem klasket jeg bleiking i håret, og satt med den i til Ole-Martin, Trine og Johan kom, så vasket jeg den ut og "løp" ned til gjestene mine. 

Noen timer senere dro alle de gjestene som hadde kommet iløpet av kvelden og jeg fikk endelig tid til å se TV 
♥  


 

Just one lovely comment.

LENA

28.09.2011 kl.15:25

awwwh det med regnbuen, søt <3

Please leave me some of your love
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits