RNDM

20.06.2012 ♥ kl.16:57 ~ RNDM
Merkelig nok leser folk bloggen min. Jaja, jeg har ingenting imot det. Ville jo selvfølgelig vært enda kulere om folk faktisk kommenterte. I morgen er siste dagen på praksisplassen min. Elsker plassen, og har overhodet ikke lyst til å slutte. Tok farvell med en kolega som skulle flytte tidligere idag, og jeg holdt på å begynne å grine, og vi jobbet ikke på samme avdeling en gang. Morgendagen kommer til å være så utrolig trist. Skal ta farvell med alle i barnehagen, ha avsluttningsmøte på BUP også får jeg ikke dra hjem å grine det ut for jeg skal på toget til Oslo. Til andre ting. Jeg har ingen planer for sommeren. Har ikke ordnet meg sommerjobb, og kommer ikke til å reise noe masse. Er ganske sikker på at jeg kommer til å sitte på rommet mitt hele sommeren. Kommer sikkert til å kjede meg så mye at jeg begynner å spille Oblivion igjen, og så fullfører jeg spillet. Antar at jeg da må kjøpe Skyrim til PC, siden jeg ikke har gjort det enda. Føler at dette er ett kjedelig innlegg. Ohwell.

RNDM

16.06.2012 ♥ kl.13:51 ~ RNDM
Jeg har fått Sclera linsene mineee! Elsker dem! Forventet at det skulle være kjempe vanskeligt å ta dem på, men det var ikke det. Kjenner virkelig at jeg gleder meg til å bruke dem på desucon! EN UKE IGJENN NÅÅÅÅ!

RNDM

19.02.2012 ♥ kl.17:35 ~ RNDM
Har ingen ting å blogge om. BLABLABLABLA. Kanskje dere vil vite hvem mine fem potensielle ektemenn er? 1. Moddi, noe dere sikkert allerede viste! 2. Einar Stray! 3. Jonas Alaska 4. Mikhael Paskalev 5. Harry Styles Regner med at den eneste som kom som en overraskelse var Harry. Det overrasker egentlig meg og. Mathilde sin feil at jeg ble hekta på den teite musikken til 1D. Mamma kjøpte en fiolin i bygave til meg, og jeg aner ikke hvordan man spiller på den. NOEN SOM VIL LÆRE MEG? Og bare for å få dette blogginnlegget til å virke mer spennende legger jeg ut en GIF. OVEROGUT!

RNDM

27.12.2011 ♥ kl.20:58 ~ RNDM
Har klart å bestille meg denne skjønnheten. Har også klart å bruke 500,- før idag på to bøker som Susannhar illustrert, og nesten 400,- på en LP-plate og to CD-plater. Håper at det blir verdt pengene.

RNDM

25.12.2011 ♥ kl.14:10 ~ RNDM
Har allerede klart å finne ut hva jeg skal bruke pengene jeg fikk i går på. Brukte 400,- på platekompaniet så jeg får hjem tre skjønnheter om ikke så alt for lenge! wohooSå skal jeg kjøpe meg _enda_ en DS! Limited edition Zelda 3DS♥ Sóley - I'll drown Nå skal jeg til besteforeldrene mine! Matmatmatmatmat

RNDM

23.12.2011 ♥ kl.17:04 ~ RNDM
Bestemte meg for at jeg skulle tegne. Problemet er jo mangel på kreativitet. Endte da opp med at jeg gjorde ett forsøk på å tegne meg, noe som ikke synes på bildet at all. Er langt ifra ferdig. Hva syns dere?

RNDM

20.12.2011 ♥ kl.23:56 ~ RNDM
Det skulle vært forbudt. Klarer ikke tenke normalt en gang. He is always there maaan. Tror til og med familien min har fått det med seg at jeg har bestemt meg for hvem jeg vil gifte meg med. Sick. Epnngahh. So hansome, veriiii handsomeeee boiiii. Kan tenke meg til at jeg er veldig voksen atm hahahhahahah. That was a joke, ok? Hæ? Hvem jeg er så forelska i? Nei, hvem vet.... Marry me, please?

RNDM

20.12.2011 ♥ kl.21:43 ~ RNDM
BYE BYE MONEY, HELLO SHOES!

RNDM

14.12.2011 ♥ kl.19:15 ~ RNDM
Har nesten ikke vondt, det er bare ekkelt. HVA SYNS DERE?

RNDM

26.11.2011 ♥ kl.12:02 ~ RNDM
Jeg liker hvordan alle bare "jeg sendte inn ett bilde til artige.no men det kom ikke på siden". Jeg har sendt inn to bilder og begge har kommet opp der, så endten var det en fan som så at det var selveste _Teto som hadde sendt inn bilde til artige.no eller så har jeg bare jævlig god humor. http://www.artige.no/bilde/17849 & http://www.artige.no/bilde/17790 hohoho, so funny think im going to die man....

RNDM

25.11.2011 ♥ kl.18:31 ~ RNDM
Har lenge hatt lyst på piercing, så jeg har bestemt meg for om jeg skal ta det skal jeg ta cheeks, men jeg vet ikke om jeg kommer til å kle det. Det er jo uten tvil en av de peneste piercingene som er. Hva synes dere? Y/N?

RNDM

18.11.2011 ♥ kl.10:31 ~ RNDM
Skal til Bodø idag, som jeg sa i forrige innlegg! Skal gjøre ett forsøk på å ta noen bilder og kanskje filme litt :D Har kjempe vondt i høyre skulder og hofte. Er ganske sikker på at det var fordi jeg fant den største gjørme dammen i hele byen så bestemte jeg meg for å tryne i den. Morsomt. Itillegg til det hadde jeg nettopp vært til Ronja så jeg var på gråten fra før av så når jeg kom til Kim begynte jeg og grine mens jeg sto å lo av meg selv fordi jeg grein. Meh. Har ikke noe mere å si, så dere får bare ... gå å danse eller noe sånt mens dere ser på dette bildet!

RNDM

11.11.2011 ♥ kl.23:18 ~ RNDM
Jess, da var man endelig gift. Helt tilfeldig at det ble 11.11.11, eg lååååvaaaar! Vielsen fant sted i partikontorets kantine, etter årsmøtet til Vefsn AUF. Birgitte var prest, Sara var forlover, Aleksandra var kameradame og Rigmor var brud! Noe som vil si at jeg var brudgom, ikke overraskende egentlig. Ble forresten leder av Vefsn AUF! WOHO *JUBEL* :D(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚?✿,。・:*:・゚?❁

RNDM

08.11.2011 ♥ kl.22:50 ~ RNDM

RNDM

04.11.2011 ♥ kl.19:40 ~ RNDM
Hva syns dere?

RNDM

03.11.2011 ♥ kl.22:56 ~ RNDM
Heheheh, hei blogg! Hukomelsen min er ekstremt dårlig nå for tiden så jeg glemmer bort alt mulig rart, noe som suger. PCn min har jeg ikke giddet å få fikset enda siden jeg har så masse bilder fra kameraet som jeg ikke vil miste. Skal ta bilder av den nye parykken i morgen etter jobb, om jeg i det hele tatt kommer meg på jobb. Begynner å bli syk igjen, og jeg har ikke noe serlig lyst til å dra på jobb for å smitte små barn som er 0-3 år. Var i byen sammen med Vanja i dag. Fikk kjøpt meg oreo så jeg kommer til å overleve helgen ♥ Var også innom lekebutikken og kjøpte meg toy story figurer ♥ Kan legge ut bilder i morgennnnnn~ God natt folk og dyr og andre ting!

RNDM

02.11.2011 ♥ kl.20:17 ~ RNDM
Når det kommer til blogging er jeg veldig sløv. End of story. Fikk parykken jeg har ventet på så lenge idag. Den var mye gulere enn forventet så jeg er ikke sikker på om jeg tørr å bruke den på skolen.... kommer sikkert til å gjøre det uansett lol.. Oppdaget i går at det var tomt for oreo så jeg må nok ta meg en tur til byen etter skolen i morgen. HEHEKJEMPELANGTINNLEGG

RNDM

30.10.2011 ♥ kl.16:18 ~ RNDM
Kjøpte også en genser, men den har jeg ikke tatt bilde av enda:)

RNDM

30.10.2011 ♥ kl.15:50 ~ RNDM
I går hadde jeg besøk av Rigmor og Sara, og vi fant ut at vi skulle lage ett kult gresskar! Rigmor tokk ut all guggen som var inni det, mens jeg og Sara diskuterte hvordan det skulle se ut! Til slutt ble vi enige om at vi skulle ta Batman-logoen og triforce! TBH gikk det bedre enn forventet siden det eneste som ble ødelagt var den ene vingen på triforcen :D Hva syns dere?

RNDM

29.10.2011 ♥ kl.12:46 ~ RNDM
Som dere sikkert ikke vet har jeg blitt avhengig av Oreo. Kjøper 6 dobbeltpakkninger hver gang jeg er i byen og de er borte til neste gang jeg er der. Skal tilbyen igjen idaaaag siden jeg vant ett gavekort på vero moda på 500,-. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke dem på siden jeg ikke kjøper klær på vero moda. Blir nok ingen blider på en god stund. PCn min har streika for 5 gang i år og jeg vet ikke om jeg gidder å få onkel til å fikse den. MEHEHHHForresten, takk for de pene kommentarene om håret mitt, selv om det ikke er noe hår igjen :'D

RNDM

27.10.2011 ♥ kl.09:16 ~ RNDM
Jeg kastet det i søppla slik at søppelmannen kan lage seg en parykk siden han ikke har hår og det ikke vokser ut igjen. JK, jeg skinna meg fordi jeg hadde så slitt hår at jeg røyta mer en katten og hunden tilsammen og jeg følte for å gjøre noe nytt. Har også bestemt meg for at jeg ikke skal farge håret mitt igjen!

RNDM

09.10.2011 ♥ kl.02:14 ~ RNDM
Siste natt hos Susann før jeg reiser hjem til nordnorge! Gleder meg til å komme hjem, men blir utrolig trist og dra fra Susann. Føles som jeg kom hit i går elns D:

RNDM

08.10.2011 ♥ kl.01:13 ~ RNDM
Siden jeg har lite å blogge om bestemte jeg meg for å fortelle dere hva jeg har bestilt fra min gode venn, EBAY. En blond parykk fordi jeg ikke er fornøyd med håret mitt, og det er stress å måtte bleke etterveksten så ofte. Har tre parykker fra før av, og liker dem veldig godt, men ingen av dem er "nøytrale", I mean, den ene er blå og lilla, så er det en som er -lang- og grå, så er den siste rosa med to ponytails. Ingen av dem er noe jeg vil gå offentlig med, med mindre jeg har en jævlig dårlig dag og er for lat til å fikse håret.Og to ringerfordi jeg hadde litt ekstra penger på kortet som jeg ikke hadde bruk for så jeg bestemte meg for å kjøpe dem.Hva syns dere om tingene jeg har bestilt? :)

RNDM

07.10.2011 ♥ kl.17:32 ~ RNDM
Susann og jeg var på kinoen i Asker i går kveld for å se "Kong Curling"!Takk gud for at det finnes parykker! Håret mitt er så kort å rart ATM :(Nå skal jeg og Susann på butikken og kjøpe bacon og andre ting som man må ha for å overleve~

RNDM

26.09.2011 ♥ kl.21:20 ~ RNDM

RNDM

24.09.2011 ♥ kl.00:07 ~ RNDM
Søte lille Mathilde har fikset et super søtt design til meg nå :'D Hun har kastet bort en hel kveld på bloggen min, siden jeg er alt for fjern til å gjøre noe som helst :'DTUSEN TAKK MATHILDE♥♥

RNDM

23.09.2011 ♥ kl.18:34 ~ RNDM
Hva har jeg gjort idag? Jo, jeg har sovet, våknet, sagt ifra om at jeg ikke kunne dra på jobb, spist, lagt meg, sovet, våknet, facebook, spist, lagt meg, sovet, snakket i telefonen, sovet litt mere, sett noen episoder av Jersey Shore som jeg av en eller annen grunn har begynt å like, så har jeg begynt å høre på trololol 10 hour edit.Det jeg skulle gjøre idag var å være frisk, dra på jobb, vaske huset, dra til byen en snar tur, og så kjøpe inn ting til imorgen. Får kjøpe inn ting imorgen. JAPJAP.Har ikke noe mere å si sålangt, så kos dere med Nein cat!

RNDM

22.09.2011 ♥ kl.13:35 ~ RNDM
Digg med fritime! Var på BUP nett, noe som var ganske greit. Snakket litt om tankene og følelsene mine. Dere gir meg lite med blogge lyst når dere er så dårlige til å kommentere, men kan ikke si at det kommer som en overraskelse når jeg ikke sier ifra på facebook. HØHØ.

RNDM

20.09.2011 ♥ kl.22:29 ~ RNDM
Dette er ett innlegg som jeg ville puttet under kategorien kjedelig om jeg leste noen andres blogg. Hverdagsblogging er ikke noe jeg driver med, men jeg har masse tanker, og jeg må få dem ut.Våknet opp idag og kjente at dette ikke kom til å bli en bra dag. Vet ikke om det er fordi jeg ble vekket en halv time før jeg vanligvis står opp eller om det var fordi det rett og slett bare skulle være sånn idag. Uansett, når jeg kom på skolen kjente jeg at jeg var syk, og ikke bare forskjølet, men bihulebetennelse og en smule feber. Itillegg klarte jeg ikke slutte å tenke på Ronja og Espen. Savnet er større enn størst, men jeg må vel bare leve med det.Etter en halv time på skolen ble læreren sur på meg og sa at hvis jeg fortsatte å glemme ting og ikke gjorde det jeg fikk beskjed om i timene kom karakterene mine til å gå til helvette, og jeg fikk i ett lite øyeblikk den følelsen av at jeg faktisk var dum. Har jo gått i ett år og fått hørt det fra de gamle lærerne mine at jeg var dum og at jeg skremte vekk folk, men hadde alltid trodd at det bare var de som var helt dust, men kanskje de hadde rett hele tiden? Etter det det fortalte hun at de skulle kontakte foreldrene mine iløpet av dagen...

RNDM

18.09.2011 ♥ kl.21:12 ~ RNDM
Idag er Teto sur. Føler for å snakke med folk, men når jeg gjør det logger de bare av og jeg blir surere. Dagen idag har vært helt bortkastet. Har gjort mange forsåk på å spille, men laptopen er så treg at det ikke er noen vits. Har itillegg til det fått "Mr. Roboto" sangen på hjernen siden det er den eneste sangen jeg klarer å spille på stepmania. Imorgen blir det jobb igjen, noe som jeg ikke vil egentlig siden jeg ikke føler meg helt frisk. Men jeg må vel jobbe om jeg skal klare å få penger til at jeg skal til Susann. Gleder meg. Har egentlig bare lyst til å grine ATM. Har så mange følelser som jeg ikke vil ha.

RNDM

17.09.2011 ♥ kl.02:25 ~ RNDM
Det skumleste jeg vet er når små barn som er mindre en lillesøstra mi roper "TETOOO! DU ER KUL! DU HAR KULT HÅR!" etter meg når jeg har gått forbi dem. _Nei_, jeg liker ikke "fans". Kanskje vis de var litt nermere min alder, og litt moden, men særr, dere er yngre en lillesøstra mi. Da jeg var på deres alder viste jeg ikke om internett en gang.Dere tar feil om dere forventer at jeg skal reagere slikt: Fordi jeg reagerer slikt:

RNDM

08.09.2011 ♥ kl.21:58 ~ RNDM
Hadde ikke en kreativ overskrift, så dere fikk en som matchet den forrige.IDAAAAG HAR VÆRT EN HEEEER-LIIIIG DAG!!! Fikk møte Helene Kaltenborn igjen, og jeg ble en smule overrasket siden hun kjente meg igjen :') Vi satt på partikontoret å snakket om hvordan møtet vi skal ha imorgen skulle være, osv frem til vi skulle begynne med roseaksjonen vår:DVar nokså fargerik idag også. En grå og knall grønn genser, blå strømpebukse, blå negler, rosa/lilla/blått hår, lilla linser. Gidder ikke nevne hvilke farger det var på undertøyet mitt, det blir for masse.

RNDM

08.09.2011 ♥ kl.11:00 ~ RNDM
Dette er innlegg #100, men hvis vi tar med alle de 100000000 jeg har slettet over årene så er det sikkert #100000100.Har også rundet 200 kommentarer, noe jeg egentlig gjorde for en stund siden, men så fant jeg ut at en del av kommentarene var svar til andre kommentarer, så jeg slettet dem:') Sitter på skolen og har drit vondt i skuldra ATM. Antar at det er veska sin feil siden jeg har den med meg hele tiden. Som jeg nevnte i det siste innlegget skal jeg være med på roseaksjon ikveld, noe som jeg gleder meg til, selv om at jeg atter en gang har valgt å ha høye hæler på meg idag. Om jeg ikke har missforstått helt kommer nestleder i Nordland AUF, Helene Kaltenborn, og skal gå sammen med oss:)

RNDM

04.09.2011 ♥ kl.18:07 ~ RNDM
Lololololool. Var på topic på fredag, siden jeg ikke hadde stort bedre å gjøre. Det var skumparty, og alle de jeg bruker å være sammen med dro i skummet. Jeg fant ut at jeg kunne henge med Finnbiff, så jeg gjorde det, så plutselig satt jeg alene med pcn hans og var pålogget på facebooken og skypen hannes. De to timene jeg hadde pcn for meg selv var utrolig morsome.

RNDM

01.09.2011 ♥ kl.21:28 ~ RNDM
Tjohei, dere fikk jo bildet etter en dag! :oEr utrolig deppa så jeg gidder ikke skrive mere.

RNDM

26.08.2011 ♥ kl.01:44 ~ RNDM
Åh, jeg vet ingen ting lengre. Jeg er så ustabil at om vennene mine sier en liten ting feil kan det ende med at jeg slår dem ned. Jeg har ikke noe selvkontroll i det hele tatt. Jeg sier til folk ting jeg tror de vil takle alt bedre med, men selv klarer jeg ikke helt å forstå situasjonen. Det er så vondt å tenke på at jeg aldri får høre stemmene og se ansiktene deres igjen. Jeg føler at jeg aldri får takket Ronja for at hun fikk meg inn i AUF.Imorgen(idag) skal jeg til byen for å møte Sara som jeg ikke har møtt siden Mai! Gleder meg! Skal dra henne med meg innom mange butikker på jakt etter en albumbok som er så pen at jeg vil dø som jeg kan kjøpe, så noen klistermerket itillegg!

RNDM

25.08.2011 ♥ kl.21:43 ~ RNDM
HURR, lagde ny video med svar på spørsmålsrunden nett. Legger den sikkert ut imorgen~

RNDM

23.08.2011 ♥ kl.00:38 ~ RNDM
Første skoledag imorgen, og jeg gleder meg ikke i det heletatt. Kjenner ingen av de andre som skal gå den linja, og det suger fordi jeg er ikke noe fan av å bli kjent med folk av meg selv. Om jeg hadde hatt noen venner der hadde _alt blitt 1000 ganger lettere.Merket at høsten har kommet. Gleder meg til at den er over, slik at den kalde snøen kommer og de møEtt blide jeg tokk av min nydelige vei hjem fra bussen tidligere i år.FRØKEN SKJERVSTAD - FRØKEN LOLWUUT - FRØKEN BEKKEVOLDSom dere ser har jeg byttet ut mitt mørkebrune håret med ett blondt overhår, som var veldig gult da jeg tok bildet. Har brukt lillasjampo så nå er det nesten normal blond farge på det. Får gjøre ett forsøk på å sove nå. Natta~

RNDM

20.08.2011 ♥ kl.11:31 ~ RNDM
Siden flyplassen ikke hadde strøm kunne ikke flyet mitt lande og jeg kom meg ikke til Trondheim, og siden jeg ikke kommer meg til Trondheim kommer jeg meg ikke til Oslo. Gjett hva jeg får isteden, EN HYTTETUR!

RNDM

19.08.2011 ♥ kl.17:17 ~ RNDM
15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3?. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du haterTro det eller ei, men dette er det bildet hvor jeg er nermest ett ekte smil. Dette bildet ble tatt i Bodø på Årsmøtet i Nordland AUF.Dette bildet er faktisk mobilbakgrunnen min også, først og fremst fordi min vakre Ronja er med på bildet.

RNDM

18.08.2011 ♥ kl.20:48 ~ RNDM
Hva som faktisk skjedde denne kvelden er en historie du må dikte selv. Det kan være noen blider du kan finne skremmende.

RNDM

18.08.2011 ♥ kl.18:16 ~ RNDM
15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3?. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du hater

RNDM

17.08.2011 ♥ kl.15:50 ~ RNDM
WALLABALLA!Har ingen ting å skrive om idag heller. Derfor får du en kake, ENJOY!

RNDM

17.08.2011 ♥ kl.01:37 ~ RNDM
(Dette innlegget er om hvordan jeg opplevde den første uken etter Utøya-massakeren! Om du ikke har noen interesse av og lese det bryr det ikke meg. Jeg skriver for å få ut følelsene og tankene mine og slik er det.)Det er fortsatt uvirkelig for meg hva som har skjedd. Jeg var ikke på Utøya, men om jeg hadde hatt penger hadde jeg nok dratt dit. Vet ikke hvor mange jeg kjente der, men mange var det.Da jeg fikk høre om skytingen satt jeg i bilen på vei til hytta. Vi hadde sikkert ikke kjørt langt, maks fem minutter. Alt jeg husker var at jeg hadde hjertet i halsen hele bilturen og var på gråten hele tiden.Da de sa på radioen at 4-5 kunne være skadd tenge jeg "fuck, det er sikkert noen jeg kjenner...". Så fortalte de at 10 stykk var bekreftet døde. Mamma snudde seg bak og sa "Jeg er så utrolig glad for at du ikke er det!" mens jeg personlig hatet meg selv for at jeg ikke dro dit. Tenk om vennene mine ville ha meg sammen med dem deres siste minutter om de var omkommet? Selv er jeg ganske sikker på at om jeg hadde vert der hadde jeg antageligvis vært død nå. 22. Juli var jeg først og fremst opptatt av at alle i Vefsn AUF var i god behold. 4 stykker var de, to av de var bestevenninne...

RNDM

16.08.2011 ♥ kl.17:42 ~ RNDM
Bleiker håååret~. Ser like pen ut som alltid :'3Blogger litt senere ikveld, om jeg er heldig får jeg funnet på noe med Sofie så lager vi videoblogg og svarer på spørsmålene til spørsmålsrunden ^3^~

RNDM

16.08.2011 ♥ kl.01:01 ~ RNDM
SKULLE BARE MINNE DERE PÅ AT SPØRSMÅLSRUNDEN ER IKKE OVER ENDA! KOMMER FORHÅPENTLIGVIS TIL Å SVARE PÅ DEN IMORGEN, SÅ SEND INN MASSE SPØRSMÅL GOGOGO!!(hele denne setningen er en link, click it!)

RNDM

15.08.2011 ♥ kl.17:16 ~ RNDM
15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du haterJeg er lat. Deltok på en gym time det siste halvåret av niende. Jeg liker ikke å bevege meg. Har ikke noen ting imot de som trener og slikt. Jeg bare liker ikke å røre på meg.

RNDM

15.08.2011 ♥ kl.00:43 ~ RNDM
WallahSusann fra Kitchy her 8D Teto var visst alftor lat til å blogge.. :c SO IMMA DO EET 4 HURBle pluttselig veldig usikker på hva jeg skulle skrive her, så jeg bare poster en morsom video 8 ] Jo, også har jeg nettopp flettet håret, så i morgen blir det krølleeer (håper jeg da) NiznizKommenter å sånn, da blir Teto glad ~

RNDM

14.08.2011 ♥ kl.22:56 ~ RNDM
Fant ut at jeg skulle slette alle spørsmålene på formspring. Så det var ett par spørsmål som ikke var fra spammere, men reagerte ikke før etter jeg hadde slettet dem ; OM DET VAR IFRA DEG SEND SPØRSMÅLET PÅ NYTT SÅ SKAL JEG SVARE PÅ DET~Umh, ja. Har ikke stort å blogge om. Kommer til å svare på spørsmålsrunden i morgen, om jeg finner laderen til videokameraet.Skal forresten til Sofie imorgen igjen, så skal vi bleike håret mitt! Woppiiiii, har ikke gjort noe med håret siden .... Mai!SE SÅ NORMAL JEG SER UT! :O Nesten ikke sminke og ikke fiksa på håret jåååooo!Virker egentlig ikke som om at det blir noen video imorgen. Har lett gjennom huset flere ganger, og finner ikke laderen. Kan jo prøve å filme med mobilen, men den suger jo ræææævvvvvvv.Har forresten begynt å planlegge outfiten til Desucon 7. Liker ikke å være seint ute med slikt. Høhøhøhøhøh.

RNDM

14.08.2011 ♥ kl.20:04 ~ RNDM
Ble helt uten videre sendt på hytta på fredagen, så jeg har ikke hatt pc eller internett. SORRYYYY~Skal blogge senere ikveld, men nå må jeg svare på 500 spørsmål på formspring.

RNDM

12.08.2011 ♥ kl.13:14 ~ RNDM
15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du haterJeg har absolutt ingen ting mot homofile. Legningen til en person har ingen ting å si om hvordan personen er som en venn. Har flere venner som er homofile/lesbiske/bifile, og jeg er bifil selv.Jeg har heller ingen ting imot folk som har annen hudfarge. Hva er vitsen med å hate noen for utseende? You jelly or sumtin'? Jeg er fornøyd med å være norsk, men om jeg helt utenvidere skulle blitt mørkhudet hadde jeg ikke hatet megselv, jeg ville heller tenkt "How the fuck did this happen?" fordi det gir mere mening en "JEG HATER MEGSELV SIDEN JEG HAR BLITT MØRKHUDET BUHUHUHUHUH"....Lovepeople forpersonality, notappearance♥

RNDM

12.08.2011 ♥ kl.02:12 ~ RNDM
15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du haterDisse tre personene er de beste jeg har. De vet det kanskje ikke selv men jeg elsker dem! De er de peneste, snilleste og beste personene jeg vet om og kunne ikke hatt bedre venner en dem. Jeg klarte ikke bestemme meg for hvem som var min beste venn av dem, for alle er like gode! Ville gjort nesten hva som helst for dem! Og det er ikke tull!

RNDM

11.08.2011 ♥ kl.04:02 ~ RNDM
Som vi alle vet er jeg ikke den flinkeste bloggeren i landet. PGA dette tror jeg at jeg tar en "15 dager" utfordring som jeg stjal ifra vyu.blogg.no Starter nå, slik at jeg har noe annet å gjøre en Mafiaens hevn. 15. Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør14. Et bilde av deg uten sminke 13. Fem gjenstander du ikke kan leve uten12. Sminken du bruker11. Fortell om selvtilliten din akkurat nå10. Bilder hvor du smiler 100% ekte9. Dette vill du ha akkurat nå8. Ditt syn på trening, og tynnhet osv.7. Anbefaling av noe6. Hvorfor du begynte å blogge5. Kort om livet ditt akkurat nå4. Ditt syn på homofile mennesker3. Et bilde av deg og bestevennen din2. Tre ting du elsker1. Tre ting du hater For å være ærlig så er det ikke så mye jeg hater. Det nermeste hat jeg kommer er missliker sterkt, og det er ikke så mye det heller.

RNDM

09.08.2011 ♥ kl.22:26 ~ RNDM
Kjære Henrik Rasmussen.Husker at på Ferskiskurset satt du og jentene fra Hadsel å pratet til langt ut på natten, og jeg og Ronja ble så sure fordi vi var slitne og ville sove. Dere hadde reist lengre enn oss, og med buss og fortsatt var dere i topp humør og fulle av energi. Senere ble jeg litt bedre kjent med deg på Årsmøtet i Nordland. Husker at vi var på en SFO og lekte med klosser så byggde du deg en krone og jeg en tiara. Vi var søte, haha. Helene fortalte meg at du hadde spurt Ronja om jeg var på Utøya, og at du ble trist når hun fortalte at jeg ikke var det. Det var ingen ting jeg ville mere enn å være på Utøya sammen med dere. Savner deg, hvil i fred♥Kjære Henrik André Pedersen.Du er ett av de kuleste menneskene jeg noen gang har møtt. Da ferskiskurset var over satt vi på LO huset i Bodø og Ronja og jeg fant ut at vi skulle kjøpe noe mat før vi hoppet på toget og reiste hjemover. Ronja spurte deg om veien og jeg vet ikke om hun missforsto deg eller om du forklarte feil. Uansett endre vi opp på andre siden av byen og måtte få Bikset til å hente oss. Gud som dere lo av oss da.Hvil i fred Henrik, pass på de andre AUF'erne som omkom♥Kjære A...

RNDM

08.08.2011 ♥ kl.23:18 ~ RNDM
Um ja...Jeg heter da Julie, men det er bare mine "seriøse" vennene mine som kaller meg. Med seriøs mener jeg voksne folk.Jeg er født i slutten av september 95, og er utrolig vanskelig å prate med.Jeg har store problemer med å forstå når folk er "slem" mot meg, og enda større problemer med å forstå at jeg faktisk går for langt.Min store stolthet er det at jeg er medlem av AUF og har vært det siden januar 2011. Jeg ble vervet av Ronja, først og fremst fordi hun ville ha noen med seg til Bodø på ferskiskurs. Mesteparten av vennene mine er AUF'ere, eller deler av andre ungdomspartier.Jeg forandrer håret ofte, og jeg tror jeg har hatt de fleste hårfargeriløpet av de siste to årene.Jeg er et kattemenneske, og om noen disser katter blir jeg sur. Har hatt katt siden første klasse nå, så jeg kan ikke huske hvordan livet mitt uten katt var.Om noen av dere skulle lure på hvor jeg er å finne på nettet er jeg på disse sidene, om dere finner noe annet, søte, si ifra til meg ^ 3 ^FACEBOOK ~ TUMBLR ~ BLOGGENS FACEBOOK SIDE ~ SKYBYEN ~ GAYSIREr ikke heeelt sikker på om alle linkene funker, men bare si ifra så skal jeg prøve å få fikset det ASAP :3

RNDM

07.08.2011 ♥ kl.20:24 ~ RNDM
Gjett hva jeg har gjort idaaag~ kjedet meg. Derfor tok jeg å redigerte ett helt OK bilde, til ett.... helt OK bilde.Føler for å forandre designet mitt igjen. Regner med at det blir gjort en gang iløpet av uken.

RNDM

02.08.2011 ♥ kl.23:48 ~ RNDM
Jeg må si jeg føler meg populær når jeg får _ett_ spørsmål på spørsmålsrunden. Regner med det er fordi folk tror jeg kommer til utsette den, noe som jeg kommer til å gjøre om jeg ikke får flere spørsmål.

RNDM

05.07.2011 ♥ kl.14:02 ~ RNDM
Og Diva gleder seg, som vanlig. Trist at Mira ikke får være med:((((((((((Styyyyyygg Diva..................

RNDM

04.07.2011 ♥ kl.19:36 ~ RNDM
Atter en kjedlig dag, atter en måte å kaste bort tiden. Så masse sånne "STEM PÅ KJOLEN MIN" saker på face, så jeg fant ut at jeg kunne kaste bort tiden min på det. Det jeg kom frem til var dette: Ikke det at jeg forventer å vinne, men det hadde vært kult å få noen stemmer elns. Trykk på bildene så kan du stemme på kjolene:)

RNDM

23.06.2011 ♥ kl.14:02 ~ RNDM
Under 12 timer til jeg hopper på toget igjen og jeg har ikke begynt å pakke. Har faktisk ikke pakket ut etter klasseturen.Har minimalt lyst til å pakke og slikt. Rrrr..... Men jeg gleder meg til å reise. HAHAHA LOOOL igår når jegvåknet lignet jeg på Bellatrix i Harry Potter! Gjett hvem jeg lignet på idag! En random kiddo med sølvish hår. Derp. FORKLARING= Mamma skulle kjøpe svart hårspray så var den sølv. Anygays, jeg må begynne å pakke snart.

RNDM

15.06.2011 ♥ kl.20:34 ~ RNDM
Minimalt lyst til å blogge. Ekstremt få som leser og enda færre som kommenterer. Hadde muntlig eksamen idag. JUHU! Fikk en tre'er, og er ganske fornøyd. Om jeg hadde forberedt noe kunne jeg fått en femmer, men dere kjenner meg, lite lyst til å gjøre noe som helst. Om jeg skulle valgt selv skulle jeg vært dronning kleopatra og bitchet rundt på andre. _Det hadde vært en OK jobb for meg. Nah, får heller satste på noe mer realistisk. Kanskje barnehage musiker eller barne TV programmleder! _Det hadde vært en awsome jobb!!! Problemet er jo det at jeg er giddesløs, og det er det har vært hele livet. Kanskje det er derfor "alle" hater meg? Jaja. Slik jeg har gjort de siste 4(?) innleggene må jeg minne om at det er tre dager til klassetur, ni dager til jeg får møtt Susann igjen og ti dager til Desucon 6~ Har gledet meg så fuc*ings lenge nå at det er overaskende at det er bare ti dager igjen til Desucon 6. Lurer på om jeg ser "Cow-Dude" igjen. Han var epic. Viste seg at han var en dalmantiner egentlig, men han har fått ett kallenavn og han får være fornøyd med det. HAHAHAH, SUSANN! HUSKER DU AT VI IKKE VISTE HVOR VI SKULLE GÅ SÅ FULGTE VI ETTER HAM OG EN ANNEN GJENG? :'D Ahh, og så få...

RNDM

13.06.2011 ♥ kl.11:43 ~ RNDM
Hater at det skal være varmt mens jeg sover og kaldt når jeg er våken. Har ikke sovet noe inatt:((((( Har ikke peiling på hvordan dag det er heller. Tror det er mandag men det gikk ikke noen av de programmene som bruker å gå på mandagsmorgen på tv. Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeerp. De neste ukene kommer til å være så fuckings chill at om de blir noe chillere dør jeg! TIRSDAG: Sitte hjemme og øve på muntligeksamen, AUF møte.ONSDAG: Muntilg eksamen, siste skoledag♥TORSDAG: Fri♥FREDAG: Fri♥LØRDAG-MANDAG: Klassetur med 10E til Tr.Heim♥TIRDAG: Fri♥ONSDAG: Fri♥TORSDAG: Skoleball, tror jeg, men jeg gidder neppe dra. FREDAG-MANDAG: OSLO/DESUCON MED BESTE RIGMORPUS♥Føler at jeg må ha ett bilde med så dere får dette, selv om det ikke passer helt inn. Fukkit, jeg går å legger meg.

RNDM

10.06.2011 ♥ kl.09:53 ~ RNDM
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!! JEG KOM KOM OPPI ENGELSK♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Problemet er jo det at jeg ikke får øvd før på mandag fordi jeg skal på hytta og da er jeg ute hele tiden. JEG SKAL BAAADEEEEEEEE~ Men jeg drar ikke før senere idag, så kanskje jeg skal øve litt? Nei, jeg vil heller ta bilder... Det er morsomere :3Kanskje jeg skal ta bilder til Vanja's foto-konkurranse? Japp, det tror jeg. Men... Jeg finner ikke Mira... Hun må være med på bildene... Hun er sikkert ute med den stygge katta som trodde den fikk komme på besøk for noen uker siden. Fant ut at samme katten brukte sandkassen i barnehagen som dass. Stygg katt. Den er slem mot Mira. Sist jeg så katten hoppet den ned på debn høye siden av verandaen. Jaja. Gidder jeg ta bilder? Tror kanskje jeg skal klippe luggen på Nozomi parykken.... Regner med at jeg ikke gidder det heller... *LAAAAT* OH! Bare to uker til jeg får møtt Susann og mange andre kule folk :'''''3 Jai gleder mai :DSlenger inn ett random bilde. EG LIKAR!&#...

RNDM

07.06.2011 ♥ kl.17:48 ~ RNDM
BARE 11 DAGER TIL KLASSE TUR OG 18 DAGER TIL DESUCON!!!!!!! GLEDER MEG SÅ SICK MYE! Skal på klasse tur med 'den andre' klassen min, noe som sikkert blir morsomt :3 Kommer sikkert til å klenge på Karianne hele tiden, fordi det er det jeg er flink til. Skal møte Karoline igjen, som jeg ikke har sett siden vinterferien i fjor, og muligens møte Lottiogså:D Det blir awsome:D OM DU BOR I TRONDHEIM SI IFRA OM DU VIL MØTE MEG :D Så var det DESUCON! O M G DET BLIR BARE SÅÅÅÅÅ AWSOME ;U; Får møte så sykt mange awsome folk ;v; Så får jeg møte Rebecca igjen, som blir awsome fordi hun er en av de søteste personene jeg kjenner, først og fremst fordi hun sendte meg ett kort på bursdagen min ;u; Søøøøøøøøøt!!! Så får jeg møte Lenapena for aller første gang, og Sandra! Hohoohohohoh kommer til å dø på meg av alt awsomness som kommer til å presse seg inn i hjernen min for å så eksplodere den! Så får jeg også møtt Susann igjen:) OG ETT TUSEN FLERE FOLK!!! AWSOMMMMMMMEEEE~~~~~ Srsly, tror jeg dør. Måtte bare slenge inn ett bilde av følelsene mine atm! Awsome!

RNDM

02.06.2011 ♥ kl.22:27 ~ RNDM
TROOOOOOOOOOOOOOOLLL Datte hjalp meg med å lage en kul FB side til bloggen igår :DFøler meg nokså kul atm 'u' HELE FEM PERSONER SOM IKKE ER TETO LIKER DEN :D Høøøøøhøhøhøøhøh! Mamma glemte å kjøpe balsam igår. Tror jeg dør. Håret er så tørt at det nesten er sandpapir, Fuck. 16 DAGER TIL KLASSETUR OG 23 DAGER TIL DESUCON~ JUHUUUUUU~Må huske å få mamma til å sy inn den ene kjolen. Den er helt iprtgbnpribnoribn og bare faller av. Itillegg er den så kort at når jeg bøyer meg ned vises hele baken min + at den er i silke og ser derp ut :'( Lulssss, litt redigering slik at det ser ut som om det er litt pent vær. 5 minutter etter ble det regn:(Derpderpherp.

RNDM

26.05.2011 ♥ kl.15:56 ~ RNDM
Marius og Lena spurte om jeg kunne legge ut bilder av Math-Lena, så her er de:?Kult, sant?'u' Tok masse ego bilder iste, bare fordi jeg kjeet meg og hadde sminke som matchet håret:D Legger ut noen av dem og en sang:3Sjekk ut badeendene i bakgrunnen 'u' BTW, sangen er Heavy Metal Lover - Gaga♥

RNDM

25.05.2011 ♥ kl.22:58 ~ RNDM
Hey, min kjære ukulele, Math-Lena, kom igår:D Kjøpte masse klistermerker til den idag, så nå er det en romkulele, høhøøh 'u' Hørerer på Born This Way albumet, som jeg ikke hadde fått med meg at var ute på Spotify. Når Government Hooker kom på så var den 10000000000000000000x bedre enn den versionen jeg har på mobilen! o-o Hu er deeeeiiiliig *u* BTW er definitivt ett av de beste albumene på leeenge!! (Dette er en personlig mening, og jeg bryr meg ikke om du ikke syns det samme) Tengte ikke på at albumet var i butikkene, men teite Mosjøen har ingen musikk sjappe, så jeg får vell kjøpe den når jeg er i Trondheim eller Oslo.

RNDM

21.05.2011 ♥ kl.18:34 ~ RNDM
JEG KJEDER MEG! :(

RNDM

10.05.2011 ♥ kl.14:27 ~ RNDM
Vurderer srlsly å dubbe sanger fra Engelsk til Norsk, bare for å kaste bort ungdomstiden min på noe. Skulle muligens lage musikk videoer til sangene, for å så poste dem på bloggen, just for the PR. Ville muligens fått meg ett par venner pga populariteten min. Kanskje dette er noe min gode venn, Sofie Skjervstad, kunne blitt med på? Men har ikke giddet å kontakte henne. LONG LIVE THE LAZYNESS. Muligens ville noen lage en fanside til meg på facebook. Det er jo så kult med slike "fansider" nå. OM DERE SYNS AT DETTE MED SANG DUBBING ER NOE JEG BURDE PRØVE MEG SOM, SI IFRA I EN KOMMENTAR! Anygays, fikk to par linser på søndag. Japp, på søndag. Det var iallefall da de ble funnet i postkassa. Ikke spør hvorfor noen sjekket postkassa vår på en søndag. Det er jo ren galskap spør du meg... Uansett, det ene paret var røøøøøde, men de skal jeg ikke bruke før klasseturen eller desucon. De andre var helt normale, grå-ish'e linser. Tror faktisk den andre pakken min(og Rigmor) kommer imorgen :o Ialle fall virket det slik siden det står at den er på vei.... Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt 10.05.2011 07:20,8200 FAUSKE TJO-HEI! Pakken er hjemme i en fei~...

RNDM

13.04.2011 ♥ kl.18:37 ~ RNDM
Datte utfordret meg. Siden jeg ikke oppdaterer så ofte så gjør jeg det. 1. Gå inn på dine bilder/mapper.2. Velg den 6.mappen.3. Finn det 6.bildet.4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det. 5. Inviter 6 nye, og gi dem beskjed. DESUCON 5 MED EN STORMTROOPER & VERDENS BESTE SUSANN♥Uten tvil den beste helgen i hele 2010! Hater tanken på at jeg ble småsyk førstekvelden så jeg fikk ikke med meg Versailles konserten ;A;Klarer ikke vente til DESUCON 6!!!11 Srlsly, når jeg tenker "Idag er det bare 2 månder igjen QUQ" får jeg den reaksjonen at jeg hyler av glede inni meg : D Gleder meg så jævlig mye til å møte Susann igjen 'u' Har ikke sett henne siden jeg hoppet av toget når vi var på vei hjem fra desucon ifjor ;A; Så får jeg kanskje møtt Rebecca igjen :D Er ganske usikker på om hun skal, hun har ikke facebook så jeg får ikke kontaktet henne på noen måte 'n'Men så er det jo en giga gjeng med kule folk jeg får møtt for første gang 'u' DE JEG UTFORDRER ER:SusannVanjaMikke Gidder ikke utfordre flere, gidder heller ikke fortelle dem om at de har blitt utfordret fordi jeg er lat og vil spille guitar hero. Mehh...

RNDM

31.03.2011 ♥ kl.21:07 ~ RNDM
Jeg vet jeg suger i å redigere videoer, ikke klag. Har forsøktå vlogge litt, menfår ikke til 'n'

RNDM

24.03.2011 ♥ kl.23:25 ~ RNDM
Vell mine venner, jeg har hatt en fortryllende aften med fantastisk musikk og herlige mennesker. Synd ikke ver aften er slik. Men man hadde vell blitt trøtt av det etter en stund. Skulle så meget delt bilder med dere, men jeg ble beklageligvis alt for fasinert av den fantastiske musikken! Dere skulle vert der, jeg er sikker på at dere ville elsket det! Jeg er også ganske imponert over vennene mine og meg i "Kveko-gjængen" eller som de kalte oss "Wannabe Wannabe Floyd", og når man først var inne på Wannabe Floyd så må jeg bare si at jeger imponert, slik jeg altid blir når jeg hører dem. Nå skal jeg sove litt, så haster jeg meg gjennom sne stormen til barnehagen på jobb. Det er grusom å tenke på at jeg ikke får dra dit på mandag, pga tentamen. Håper at jeg blir ferdig fort, og skriver bra slik at jeg kan dra på jobb etterpå:) Ha en fortryllende aften videre mine venner:)

RNDM

01.02.2011 ♥ kl.19:16 ~ RNDM
YOYOYO! Imorgen får Teto besøk av Kul-Sara! Blir sikkert å finne på noe kult!Nå skal jeg soooove! Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal bade, så skal jeg se Grey's Anatomy og sikkert noe mere, så skal jeg sove! :D SNAKKES BLOGGÆN!! Teto og Kul-Sara!

RNDM

01.02.2011 ♥ kl.07:09 ~ RNDM

RNDM

31.01.2011 ♥ kl.18:04 ~ RNDM
Mobilen har vert skrudd av i en uke, og iløpet av den tiden har jeg fått ett tapt anrop. Skjult ID. Føler meg ekstremt populær.

RNDM

29.01.2011 ♥ kl.23:18 ~ RNDM
Overteksten var bare noe random jeg hørte i en sang xD "bæææd marihuanaaa~", det var iallefall noe lignende... gidder ikke sjekke lyricsene slik de er i hodet mitt :3 Tror sangen var Glycerine - Bush eller noe lignende:3 Anyways, Vanja kom ikke, noe som jeg egentlig forstår med tanke på veiene her i byen. De overstrødde dem på fredag. Det er nesten like ille som ustrødde veier. Men jeg bryr meg egentlig ikke, siden jeg ikke har bil eller annet kjøretøy. Har heller ikke planer om å få det. Trafikkfare liksom. Har planer om å være sosial neste helg. Men jeg er sikker på at planene blir å gå i dass. Ingen finner på noe med meg lengre. Ganske deprimerende igrunn. Jaja, man er vant med det. LOL'D som inni faen når jeg så denne, brukte å gjøre lignende til IdaAanes før xD //TUMBLR18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits