januar 2011

Denne dagen har så langt vert bortkastet. Eneste jeg har gjort iløpet av dagen var å dra på jobb. Der skjer det jo mye. Kids som krangler om mamma'en/pappa'en. Da mener jeg ikke "min pappa er best!"-krangling men "MIN MAMMA!!" "NEI MIN MAMMA!!" osv. Har jævlig lyst til å sove nå, så jeg gjør det. Natta bloggæn!

januar 2011

Mobilen har vert skrudd av i en uke, og iløpet av den tiden har jeg fått ett tapt anrop. Skjult ID. Føler meg ekstremt populær.

januar 2011

//PRIVAT Hadde noen etterspørsler om bilder av den. Here you go~ For dem som ikke vet det er dette den skapningen som tryna under toget.

januar 2011

Overteksten var bare noe random jeg hørte i en sang xD "bæææd marihuanaaa~", det var iallefall noe lignende... gidder ikke sjekke lyricsene slik de er i hodet mitt :3 Tror sangen var Glycerine - Bush eller noe lignende:3 Anyways, Vanja kom ikke, noe som jeg egentlig forstår med tanke på veiene her i byen. De overstrødde dem på fredag. Det er nesten like ille som ustrødde veier. Men jeg bryr meg egentlig ikke, siden jeg ikke har bil eller annet kjøretøy. Har heller ikke planer om å få det. Trafikkfare liksom. Har planer om å være sosial neste helg. Men jeg er sikker på at planene blir å gå i dass. Ingen finner på noe med meg lengre. Ganske deprimerende igrunn. Jaja, man er vant med det. LOL'D som inni faen når jeg så denne, brukte å gjøre lignende til IdaAanes før xD //TUMBLR18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits