februar 2011

OLD:NYTT:Ser ganske mørkt ut, men det er knall grønnt. Eller noe slikt. Heh...

februar 2011

HEISANN ALLE SAMMEN~Begynner å bli en stund siden sist innlegg, men har funnet ut at dette med å blogge hver dag er ikke noe for meg. Har foresten vert i Bodø igjen, fikk noen gode venner der oppe som virkelig krøp inn i hjertet mitt! Dere vet hvem dere er, ingen nevnt, ingen glemt♥ Ronja og jeg tok utrolig nok feil tog oppåver til Bodø :o men vi kom oss frem, heldig vis! Vi var flinke å lese togbiletten slik at vi skulle komme oss hjem uten problemer! SLENGER UT NOEN BILDER SOM DE SØTE/KULE FOLKENE TOKK:Ronja & meg♥ Heidi som er fotografen♥Meg & Henrik André & Ronja♥ Henrik Rasmussen som er fotografen her♥Meg & Ronja & Kitty♥ Elisabeth er fotografen♥Meg & Heidi♥ Kitty tok dette bildet♥ Vel, jeg kunne lagt ut 100 flere bilder, men jeg gidder ikke:3

februar 2011

februar 2011

Q: HVILKET BILDE LIKER DU BEST?

februar 2011

YOYOYO! Imorgen får Teto besøk av Kul-Sara! Blir sikkert å finne på noe kult!Nå skal jeg soooove! Nei, det skal jeg ikke. Jeg skal bade, så skal jeg se Grey's Anatomy og sikkert noe mere, så skal jeg sove! :D SNAKKES BLOGGÆN!! Teto og Kul-Sara!

februar 2011
18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits