mars 2011

Jeg vet jeg suger i å redigere videoer, ikke klag. Har forsøktå vlogge litt, menfår ikke til 'n'

mars 2011

Vell mine venner, jeg har hatt en fortryllende aften med fantastisk musikk og herlige mennesker. Synd ikke ver aften er slik. Men man hadde vell blitt trøtt av det etter en stund. Skulle så meget delt bilder med dere, men jeg ble beklageligvis alt for fasinert av den fantastiske musikken! Dere skulle vert der, jeg er sikker på at dere ville elsket det! Jeg er også ganske imponert over vennene mine og meg i "Kveko-gjængen" eller som de kalte oss "Wannabe Wannabe Floyd", og når man først var inne på Wannabe Floyd så må jeg bare si at jeger imponert, slik jeg altid blir når jeg hører dem. Nå skal jeg sove litt, så haster jeg meg gjennom sne stormen til barnehagen på jobb. Det er grusom å tenke på at jeg ikke får dra dit på mandag, pga tentamen. Håper at jeg blir ferdig fort, og skriver bra slik at jeg kan dra på jobb etterpå:) Ha en fortryllende aften videre mine venner:)

mars 2011

Her har dere noen bilder av Katharina & meg som jeg fant på skole pc'n:)

mars 2011

Dette blir enda ett update innlegg, så om du ikke liker slike innlegg; STYR VEKK!UPDATE;-Jeg har kastet bort ca 150 timer på en uke på gaming. 60 timer Pokemon Black, 25 timer Pokemon Ranger Guardian Signs, og alt for mange timer med Sims 3.-Jeg har rydde rommet! :o-Jeg har klippet bob. Selv. Alene. Med litt hjelp fra mamma.-Jeg har klippet lugg. Selv. Alene. Uten hjelp fra mamma.(ikke helt fornøyd, men blir aldri det)-Jeg har bestemt meg for å begynne å tegne igjen, siden min søte far(som egentlig ikke er så søt), har kjøpt fargeblyanter og TOOOO A3 blokker :'3-Jeg har stilt meg på vekten, og bestemt at det var siste gangen jeg skulle gjøre det.Brr, det er kaldt ;A; Om noen har forslag til hva jeg kan tegne så tar jeg gjerne imot dem, sålenge det ikke er en "Tegn meg"-request fra en person jeg ikke kjenner så godt. Får ikke til å tegne folk jeg ikke kjenner, av en eller annen grund. OGGGG om det er noeniMosjøen/Vefsn har lyst til å finne på noe med meg iløpet av de neste to-tre ukene så VA SÅ SNILL JÆR DÆÆÆÆÆÆ(lol, stygg dialekt, iknw);A; Jeg er stuck med bestemor og bestefar siden mami & papi reiser til Thailand på lørdag ;___; C'ya

mars 2011

LOONG TIME NO SEE~ HØHØHØ!Jeg har ikke noe blogge-lyst men jeg føler at jeg må siden jeg oppdaterer så lite. Regner med at jeg får deres tillatelse til og oppdatere, har jeg rett? Tar det som ett ja, så her kommer den, THE UPDATE: -Jeg har kjøpt et video kamera som skal ligge på skrivepulten og rottne.-Jeg har kastet bort 24 timer på Pokemon de siste 48 timene.-Jeg har kastet bort 24 timer på søvn de siste 48 timene.-Jeg har skaffet meg ny dA bruker. (http://dropnpop.deviantart.com/ WATCH ME)-Jeg har klart å gjøre to ting samtidig, å spille og å se på nyheter! That's about it! Slenger inn ett par bilder, OK? Ok.(LOL, IGNORER ALLE DE RARE DETALJENE JEG MÅ TEGNE PÅ FØR JEG KAN BEGYNNE MED KLÆR OSV., IDK HVORFOR JEG TEGNER DEM, KOMMER JO ALDRI SÅ LANGT AT JEG GIDDER Å TEGNE KLÆR EN GANG) Vell, det var vist de bildene jeg følte for å vise dere denne gangen. Nå snur jeg meg vekk fra pc'n og tilbake til DSi'en, for jeg har blitt hekta på både Pokemon Black og Pokemon Ranger ettellerannet. BAII~18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits