mars 2012

Kan tenke meg til at dere begynner å bli vandt til at jeg bruker spørsmål jeg stiller meg selv som overskrift for å få det til å se ut som om det er mange folk leser bloggen min, noe vi alle vet at ikke er sant. 1. Jeg er alt for lat til det.2. Det ligger en god del bilder og slikt tull i arkivet som er fin og ha på nettet slik at jeg ikke mister alt når PCn krasjer, noe som jeg vet kommer til å skje.3. Kommer sikkert til å føle for å klage ett sted en gang i fremtiden, og det å gjøre det på facebook er så sinnsykt teit. Til de som er på twitter og tumblr; Julie_Teto og TetoTrollliker followers! For å få en perfekt avsluttning vil jeg slenge inn 234560987 gamle bilder av megselv.WARNING; THE FOLLOWING PHOTOS ARE UN-EDITED.18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits