juni 2011

Da var man hjemme fra Desucon 6. Har lagt ut bilder fra selve con'et på facebook, så om du vil se er de >her<.Møtte så mange søte folk og mange stygge furries .___. TETO HATER FURRIES! Man ser liksom ikke hvem/hva som er under masken, så jah... Legger ut bilder av noen av tingene jeg kjøpte:Googelsene kjøpte jeg på en stand inne på con'et for 200,-Måtte ha katteører til cosplayet, endte opp med å ikke brukete dem. Husker ikke prisen.T-shorte som jeg kjøpte på gay pride saken, fikk med en veske sak. 150,-Søt ugle veske, husker ikke hvor jeg kjøpte den eller hva den kostet.Gay button, også kjøpt på gay pride saken, 20,-20mm plugs, kjøpt på body map. Husker ikke prisen. Kjøpte også en 12mm spiral, 16mm pinnesak og en kjole på Body Map. Me gusta. Stikker på hytta senere idag. FML. Halsen min klår og jeg klarer nesten ikke prate. Tror jeg skal bade ekstremt mye slik at jeg blir enda sykere.

juni 2011

Under 12 timer til jeg hopper på toget igjen og jeg har ikke begynt å pakke. Har faktisk ikke pakket ut etter klasseturen.Har minimalt lyst til å pakke og slikt. Rrrr..... Men jeg gleder meg til å reise. HAHAHA LOOOL igår når jegvåknet lignet jeg på Bellatrix i Harry Potter! Gjett hvem jeg lignet på idag! En random kiddo med sølvish hår. Derp. FORKLARING= Mamma skulle kjøpe svart hårspray så var den sølv. Anygays, jeg må begynne å pakke snart.

juni 2011

Da var man hjemme fra Trondheim. Har hatt en fantastisk helg og den kommer ikke til å bli glemt(iallefall ikke i nermeste fremtid). Beste helgen så langt i år, litt kjipt at den blir utkonkurert allerede neste helg. Legger ut blidene av klassekameratene først så kan de siifra om jeg skal slette noen, sålegger jeg ut 'natur' blidersenere: Karianne ble fasinert av PSP spillet LOCORO.Senere ble hun fasinert av speilrefleksen, og hun tok en god del blider av seg selv og andre uheldige offre i klassen.Dette var bare en smule av de bildene Karianne tok.På søndag dro en gjeng til pirbadet og rockheim. Christine, Karianne, Kristel og jeg ble igjen på hotellet og slappet av.Etter det tok vi taxi til Tyholt tårnet, og jeg må bare nevne det awsome taxi sjåføren vi hadde!SE! SMÅ MAUR!Etter å ha spist litt pizza gikk vi til hotellet. På toget hjem kjedet Marcus seg, så han bestemte seg for å vise sine følelser, noe Sondre ikke var så glad for.Litt planking kunne man heller ikke se bort ifra.Søøøøøøt!♥♥♥♥♥♥♥

juni 2011

Har vært våken siden 05:30, og er overrasket over at jeg våknet av meg selv. ATM ser jeg på YU-GI-OH! på svensk. Ser helt dust ut. Anime skal være på japansk eller engelsk. Dessuten er den tegnet på en rar måte som jeg ikke liker. Kommer ikke til å ta med PCn til Trondheim, så det blir ingen blogging. Skal prøve å ta masse bilder og filme en del. Lover ingen ting. Når jeg tenker over det, så er det bare Pokemon som er ok å se på av de animene som er dubbet. IKKJE BRRRRRAAAAA.

juni 2011

Minimalt lyst til å blogge. Ekstremt få som leser og enda færre som kommenterer. Hadde muntlig eksamen idag. JUHU! Fikk en tre'er, og er ganske fornøyd. Om jeg hadde forberedt noe kunne jeg fått en femmer, men dere kjenner meg, lite lyst til å gjøre noe som helst. Om jeg skulle valgt selv skulle jeg vært dronning kleopatra og bitchet rundt på andre. _Det hadde vært en OK jobb for meg. Nah, får heller satste på noe mer realistisk. Kanskje barnehage musiker eller barne TV programmleder! _Det hadde vært en awsome jobb!!! Problemet er jo det at jeg er giddesløs, og det er det har vært hele livet. Kanskje det er derfor "alle" hater meg? Jaja. Slik jeg har gjort de siste 4(?) innleggene må jeg minne om at det er tre dager til klassetur, ni dager til jeg får møtt Susann igjen og ti dager til Desucon 6~ Har gledet meg så fuc*ings lenge nå at det er overaskende at det er bare ti dager igjen til Desucon 6. Lurer på om jeg ser "Cow-Dude" igjen. Han var epic. Viste seg at han var en dalmantiner egentlig, men han har fått ett kallenavn og han får være fornøyd med det. HAHAHAH, SUSANN! HUSKER DU AT VI IKKE VISTE HVOR VI SKULLE GÅ SÅ FULGTE VI ETTER HAM OG EN ANNEN GJENG? :'D Ahh, og så få...

juni 2011

Hater at det skal være varmt mens jeg sover og kaldt når jeg er våken. Har ikke sovet noe inatt:((((( Har ikke peiling på hvordan dag det er heller. Tror det er mandag men det gikk ikke noen av de programmene som bruker å gå på mandagsmorgen på tv. Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeerp. De neste ukene kommer til å være så fuckings chill at om de blir noe chillere dør jeg! TIRSDAG: Sitte hjemme og øve på muntligeksamen, AUF møte.ONSDAG: Muntilg eksamen, siste skoledag♥TORSDAG: Fri♥FREDAG: Fri♥LØRDAG-MANDAG: Klassetur med 10E til Tr.Heim♥TIRDAG: Fri♥ONSDAG: Fri♥TORSDAG: Skoleball, tror jeg, men jeg gidder neppe dra. FREDAG-MANDAG: OSLO/DESUCON MED BESTE RIGMORPUS♥Føler at jeg må ha ett bilde med så dere får dette, selv om det ikke passer helt inn. Fukkit, jeg går å legger meg.

juni 2011

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!! JEG KOM KOM OPPI ENGELSK♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Problemet er jo det at jeg ikke får øvd før på mandag fordi jeg skal på hytta og da er jeg ute hele tiden. JEG SKAL BAAADEEEEEEEE~ Men jeg drar ikke før senere idag, så kanskje jeg skal øve litt? Nei, jeg vil heller ta bilder... Det er morsomere :3Kanskje jeg skal ta bilder til Vanja's foto-konkurranse? Japp, det tror jeg. Men... Jeg finner ikke Mira... Hun må være med på bildene... Hun er sikkert ute med den stygge katta som trodde den fikk komme på besøk for noen uker siden. Fant ut at samme katten brukte sandkassen i barnehagen som dass. Stygg katt. Den er slem mot Mira. Sist jeg så katten hoppet den ned på debn høye siden av verandaen. Jaja. Gidder jeg ta bilder? Tror kanskje jeg skal klippe luggen på Nozomi parykken.... Regner med at jeg ikke gidder det heller... *LAAAAT* OH! Bare to uker til jeg får møtt Susann og mange andre kule folk :'''''3 Jai gleder mai :DSlenger inn ett random bilde. EG LIKAR!&#...

juni 2011

LOL! SE HVA JEG FANT PÅ SKOLE MACEN IDAG! HHÆÆHÆHHÆÆHÆHÆHHÆHÆHÆÆHHÆhÆHHÆHÆHÆHHHHÆH ;U;

juni 2011

Tegnet fail troll face på skolen idag:3 skulle ta bilde av den men den ble speilvendt, så det står "?ORb ,DAM U" isteden for "U MAD, BRO?" lol..... yup, bro iz mad!

juni 2011

BARE 11 DAGER TIL KLASSE TUR OG 18 DAGER TIL DESUCON!!!!!!! GLEDER MEG SÅ SICK MYE! Skal på klasse tur med 'den andre' klassen min, noe som sikkert blir morsomt :3 Kommer sikkert til å klenge på Karianne hele tiden, fordi det er det jeg er flink til. Skal møte Karoline igjen, som jeg ikke har sett siden vinterferien i fjor, og muligens møte Lottiogså:D Det blir awsome:D OM DU BOR I TRONDHEIM SI IFRA OM DU VIL MØTE MEG :D Så var det DESUCON! O M G DET BLIR BARE SÅÅÅÅÅ AWSOME ;U; Får møte så sykt mange awsome folk ;v; Så får jeg møte Rebecca igjen, som blir awsome fordi hun er en av de søteste personene jeg kjenner, først og fremst fordi hun sendte meg ett kort på bursdagen min ;u; Søøøøøøøøøt!!! Så får jeg møte Lenapena for aller første gang, og Sandra! Hohoohohohoh kommer til å dø på meg av alt awsomness som kommer til å presse seg inn i hjernen min for å så eksplodere den! Så får jeg også møtt Susann igjen:) OG ETT TUSEN FLERE FOLK!!! AWSOMMMMMMMEEEE~~~~~ Srsly, tror jeg dør. Måtte bare slenge inn ett bilde av følelsene mine atm! Awsome!

juni 2011

TROOOOOOOOOOOOOOOLLL Datte hjalp meg med å lage en kul FB side til bloggen igår :DFøler meg nokså kul atm 'u' HELE FEM PERSONER SOM IKKE ER TETO LIKER DEN :D Høøøøøhøhøhøøhøh! Mamma glemte å kjøpe balsam igår. Tror jeg dør. Håret er så tørt at det nesten er sandpapir, Fuck. 16 DAGER TIL KLASSETUR OG 23 DAGER TIL DESUCON~ JUHUUUUUU~Må huske å få mamma til å sy inn den ene kjolen. Den er helt iprtgbnpribnoribn og bare faller av. Itillegg er den så kort at når jeg bøyer meg ned vises hele baken min + at den er i silke og ser derp ut :'( Lulssss, litt redigering slik at det ser ut som om det er litt pent vær. 5 minutter etter ble det regn:(Derpderpherp.18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits