juni 2012

Noe dere sikkert alt vet, jeg er ikke flink til å ta bilder, så det er ikke så kjempemange som ender opp for resten av verdens øyne.Susann og Tony Stark/Iron ManDora og Tony Stark/Iron ManEn Storm Trooper, Teto og Darth VaderNORDIC GARRISON!!!Regnbue!En fancy leopard-sneil! Slike har vi ikke i nordnorge!Følte en tvang for å ta bilde av den...Vokalisten i Anli Pollicino(?)

juni 2012

Merkelig nok leser folk bloggen min. Jaja, jeg har ingenting imot det. Ville jo selvfølgelig vært enda kulere om folk faktisk kommenterte. I morgen er siste dagen på praksisplassen min. Elsker plassen, og har overhodet ikke lyst til å slutte. Tok farvell med en kolega som skulle flytte tidligere idag, og jeg holdt på å begynne å grine, og vi jobbet ikke på samme avdeling en gang. Morgendagen kommer til å være så utrolig trist. Skal ta farvell med alle i barnehagen, ha avsluttningsmøte på BUP også får jeg ikke dra hjem å grine det ut for jeg skal på toget til Oslo. Til andre ting. Jeg har ingen planer for sommeren. Har ikke ordnet meg sommerjobb, og kommer ikke til å reise noe masse. Er ganske sikker på at jeg kommer til å sitte på rommet mitt hele sommeren. Kommer sikkert til å kjede meg så mye at jeg begynner å spille Oblivion igjen, og så fullfører jeg spillet. Antar at jeg da må kjøpe Skyrim til PC, siden jeg ikke har gjort det enda. Føler at dette er ett kjedelig innlegg. Ohwell.

juni 2012

Jeg har fått Sclera linsene mineee! Elsker dem! Forventet at det skulle være kjempe vanskeligt å ta dem på, men det var ikke det. Kjenner virkelig at jeg gleder meg til å bruke dem på desucon! EN UKE IGJENN NÅÅÅÅ!18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits