september 2011

september 2011

Kan noen fortelle meg -hvorfor- spiller de -ikke- dette på utesteder? De spiller jo bare musikk som man kan høre på radioen. Listen to it, srsly! For dere som ikke har fått det med dere hadde jeg bursdag igår(27. september), og jeg er stooooorfornøyd med gavene jeg har fått fra den søte familien min♥ Tror jeg fikk 2500,- + M&M's + ny mobil + masse annet tull :'D *gladbarn*Dagen idag har vert ganske grei, alt i alt. Var på skolen idag, som vanlig, så var jeg på BUP en snar tur, før jeg dro til skolen og hadde mat fri, så var det matte og jeg fikk tilbake matteprøven jeg hadde på torsdag. Tro det eller ei men -JEG- fikk 4+ på den. Nevnte jeg at det var en MATTEPRØVE? ... jaja, så satt vi å hadde "vanlig" skole til klokken 1400 så fikk jeg dra. Jeg møtte Skjervstad, Gisken og Sofie, men Gisken og Sofie skulle møte noen andre så jeg, Skjervstad og FinnErik gikk videre på vår ferd mot byen. Da vi hadde kommet til Rema Nyrud så jeg den første regnbuen på flere måneder, og jeg er sikker på at det var Ronja's bursdagsgave til meg♥ Selv om at den ikke varte så lenge, og den ikke var så sterk er jeg sikker på at det var Ronja. Det var sikkert hennes første gang, og ikke all...

september 2011

september 2011

september 2011

Søte lille Mathilde har fikset et super søtt design til meg nå :'D Hun har kastet bort en hel kveld på bloggen min, siden jeg er alt for fjern til å gjøre noe som helst :'DTUSEN TAKK MATHILDE♥♥

september 2011

Hva har jeg gjort idag? Jo, jeg har sovet, våknet, sagt ifra om at jeg ikke kunne dra på jobb, spist, lagt meg, sovet, våknet, facebook, spist, lagt meg, sovet, snakket i telefonen, sovet litt mere, sett noen episoder av Jersey Shore som jeg av en eller annen grunn har begynt å like, så har jeg begynt å høre på trololol 10 hour edit.Det jeg skulle gjøre idag var å være frisk, dra på jobb, vaske huset, dra til byen en snar tur, og så kjøpe inn ting til imorgen. Får kjøpe inn ting imorgen. JAPJAP.Har ikke noe mere å si sålangt, så kos dere med Nein cat!

september 2011

Digg med fritime! Var på BUP nett, noe som var ganske greit. Snakket litt om tankene og følelsene mine. Dere gir meg lite med blogge lyst når dere er så dårlige til å kommentere, men kan ikke si at det kommer som en overraskelse når jeg ikke sier ifra på facebook. HØHØ.

september 2011

Dette er ett innlegg som jeg ville puttet under kategorien kjedelig om jeg leste noen andres blogg. Hverdagsblogging er ikke noe jeg driver med, men jeg har masse tanker, og jeg må få dem ut.Våknet opp idag og kjente at dette ikke kom til å bli en bra dag. Vet ikke om det er fordi jeg ble vekket en halv time før jeg vanligvis står opp eller om det var fordi det rett og slett bare skulle være sånn idag. Uansett, når jeg kom på skolen kjente jeg at jeg var syk, og ikke bare forskjølet, men bihulebetennelse og en smule feber. Itillegg klarte jeg ikke slutte å tenke på Ronja og Espen. Savnet er større enn størst, men jeg må vel bare leve med det.Etter en halv time på skolen ble læreren sur på meg og sa at hvis jeg fortsatte å glemme ting og ikke gjorde det jeg fikk beskjed om i timene kom karakterene mine til å gå til helvette, og jeg fikk i ett lite øyeblikk den følelsen av at jeg faktisk var dum. Har jo gått i ett år og fått hørt det fra de gamle lærerne mine at jeg var dum og at jeg skremte vekk folk, men hadde alltid trodd at det bare var de som var helt dust, men kanskje de hadde rett hele tiden? Etter det det fortalte hun at de skulle kontakte foreldrene mine iløpet av dagen...

september 2011

Idag er Teto sur. Føler for å snakke med folk, men når jeg gjør det logger de bare av og jeg blir surere. Dagen idag har vært helt bortkastet. Har gjort mange forsåk på å spille, men laptopen er så treg at det ikke er noen vits. Har itillegg til det fått "Mr. Roboto" sangen på hjernen siden det er den eneste sangen jeg klarer å spille på stepmania. Imorgen blir det jobb igjen, noe som jeg ikke vil egentlig siden jeg ikke føler meg helt frisk. Men jeg må vel jobbe om jeg skal klare å få penger til at jeg skal til Susann. Gleder meg. Har egentlig bare lyst til å grine ATM. Har så mange følelser som jeg ikke vil ha.

september 2011

Det skumleste jeg vet er når små barn som er mindre en lillesøstra mi roper "TETOOO! DU ER KUL! DU HAR KULT HÅR!" etter meg når jeg har gått forbi dem. _Nei_, jeg liker ikke "fans". Kanskje vis de var litt nermere min alder, og litt moden, men særr, dere er yngre en lillesøstra mi. Da jeg var på deres alder viste jeg ikke om internett en gang.Dere tar feil om dere forventer at jeg skal reagere slikt: Fordi jeg reagerer slikt:

september 2011

september 2011

Hadde ikke en kreativ overskrift, så dere fikk en som matchet den forrige.IDAAAAG HAR VÆRT EN HEEEER-LIIIIG DAG!!! Fikk møte Helene Kaltenborn igjen, og jeg ble en smule overrasket siden hun kjente meg igjen :') Vi satt på partikontoret å snakket om hvordan møtet vi skal ha imorgen skulle være, osv frem til vi skulle begynne med roseaksjonen vår:DVar nokså fargerik idag også. En grå og knall grønn genser, blå strømpebukse, blå negler, rosa/lilla/blått hår, lilla linser. Gidder ikke nevne hvilke farger det var på undertøyet mitt, det blir for masse.

september 2011

Dette er innlegg #100, men hvis vi tar med alle de 100000000 jeg har slettet over årene så er det sikkert #100000100.Har også rundet 200 kommentarer, noe jeg egentlig gjorde for en stund siden, men så fant jeg ut at en del av kommentarene var svar til andre kommentarer, så jeg slettet dem:') Sitter på skolen og har drit vondt i skuldra ATM. Antar at det er veska sin feil siden jeg har den med meg hele tiden. Som jeg nevnte i det siste innlegget skal jeg være med på roseaksjon ikveld, noe som jeg gleder meg til, selv om at jeg atter en gang har valgt å ha høye hæler på meg idag. Om jeg ikke har missforstått helt kommer nestleder i Nordland AUF, Helene Kaltenborn, og skal gå sammen med oss:)

september 2011

Ikke sletta håret, minimalt med sminke, ingen linser på, feil rosa nøyanse på håret, herpderp kamera-posisjon.Som dere obviously kan se har jeg klæsjet enda mere farge i håret. På det første bildet sier jeg "y u no solve yerself, rubixcube???" til Miku rubixcuben min som er turkis på alle sidene, noe som gjør den ekrstremt vanslig for meg og synet mitt.Tror jeg skal ha en sånn "Viste du at..." sak på bloggen min, med tanke på at jeg ikke har noe spessielt å blogge om enda. Vi får se om jeg har noen morsome øyeblikk fra roseaksjonen imorgen som jeg kan dele med dere. GLEDER MEG!

september 2011

september 2011

Farget håret igår... igjen. Derfor havner jeg i Azkaban, you know, fengslet.

september 2011

september 2011

Lololololool. Var på topic på fredag, siden jeg ikke hadde stort bedre å gjøre. Det var skumparty, og alle de jeg bruker å være sammen med dro i skummet. Jeg fant ut at jeg kunne henge med Finnbiff, så jeg gjorde det, så plutselig satt jeg alene med pcn hans og var pålogget på facebooken og skypen hannes. De to timene jeg hadde pcn for meg selv var utrolig morsome.

september 2011

Tjohei, dere fikk jo bildet etter en dag! :oEr utrolig deppa så jeg gidder ikke skrive mere.18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits