desember 2011

Har klart å bestille meg denne skjønnheten. Har også klart å bruke 500,- før idag på to bøker som Susannhar illustrert, og nesten 400,- på en LP-plate og to CD-plater. Håper at det blir verdt pengene.

desember 2011

Har allerede klart å finne ut hva jeg skal bruke pengene jeg fikk i går på. Brukte 400,- på platekompaniet så jeg får hjem tre skjønnheter om ikke så alt for lenge! wohooSå skal jeg kjøpe meg _enda_ en DS! Limited edition Zelda 3DS♥ Sóley - I'll drown Nå skal jeg til besteforeldrene mine! Matmatmatmatmat

desember 2011

Bestemte meg for at jeg skulle tegne. Problemet er jo mangel på kreativitet. Endte da opp med at jeg gjorde ett forsøk på å tegne meg, noe som ikke synes på bildet at all. Er langt ifra ferdig. Hva syns dere?

desember 2011

Det skulle vært forbudt. Klarer ikke tenke normalt en gang. He is always there maaan. Tror til og med familien min har fått det med seg at jeg har bestemt meg for hvem jeg vil gifte meg med. Sick. Epnngahh. So hansome, veriiii handsomeeee boiiii. Kan tenke meg til at jeg er veldig voksen atm hahahhahahah. That was a joke, ok? Hæ? Hvem jeg er så forelska i? Nei, hvem vet.... Marry me, please?

desember 2011

BYE BYE MONEY, HELLO SHOES!

desember 2011

Ble ikke noen blogging igår. Og videoen har jeg fortsatt ikke orket å redigere. Go ahead, complain. Fikk meg ny favoritt jule-sang igååååår~ Moddi - Nordnorsk julesame Selv om jeg ikke har vert så flink å blogge de siste dagene har jeg vært superflink og gjort masse! Har fikset designet på tetotroll.tumblr.com, reblogg'a mye, vasket og ommøblert rommet, pimpa kleskapet og vært over gjennomsnittet hyggelig mot familien min. Wonder if it is the x-mas-spirite..... Hva syns dere om sangen?

desember 2011

Har nesten ikke vondt, det er bare ekkelt. HVA SYNS DERE?

desember 2011

Stikker snart til byen for å ta piering, wish me luck!

desember 2011

Nervøs much? hehe nei ikke i det hele tatt!Skal bli piercet imorgen. I begge kinnene. Firetruck. Kommer til å svime av. Tror heller jeg skulle tatt i tungen, men mamma ville heller at jeg skulle ta cheeks så det ble det. Ja, min mor ba meg om å ta cheeks, så i bunn å grunn var det ikke jeg som fant på det, jeg bare gikk med på det siden det er pent, itillegg er det ikke så mange som har det og jeg renger med at alle som leser bloggen min har fått med seg at jeg liker ikke å være "en del av mengden" hehe. Fanden. TIME FOR SOME RELAXSATION MUSIC~ For en overraskelse, det er Moddi som står på lista.Når jeg først er inne på tanken så vil jeg informere om at jeg har ikke orket å redigere filmene sammen, kameraet ville ikke samarbeide med meg når jeg prøvde. Skal prøve igjen når jeg er litt mer gira på å få noe publisert. Looks like youve been eating magpie eggs again cause your face is a stampthats rejecting the little red marks to comprehend whats not that good, and whats badso first ill have a day off to recoverand then another week to make my plansand if youre not back when that first days over...

desember 2011

Har bestemt meg for at jeg skal ta cheeks, og siden jeg synes det var skummelt å se på at Sara tok piercing har jeg skal ta den så fort som mulig slik at jeg slipper å grue meg så lenge. Var ute sammen med Karianne her om dagen, så fikk vi oss en stalker som fulgte etter oss kjempelangt! Den var kjempe kosete! Er ikke sikker på om det var en jente eller en gutt :'D

desember 2011

Dude. Jeg ble helt forelska i Moddi under konserten i går! Filmet nesten hele konserten, så jeg skal legge den ut i neste uke en gang! Legger ut to av bildene som Susann tok :D18, Vefsn

holla! jeg er en person med en heftig hverdag som inkluderer biljakter, eksplosjoner, drage temming og sinnsyke skuddvekslinger. om du tror dette er skummelt så må jeg bare si at det er ikke det for meg, det er som sagt hverdagen min, og det har vært det så lenge jeg kan huske.

legg til som venn.tumblr - spørsmål


DESIGN INSPIRATION MUSIC PIC'S'&STUFF Q&A'S RNDM UPDATES
Design laget av alchemist.

blogg.no leverer teknologien bak ∞T E T O. Bloggen skrives av © TetoPuriPuri og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits